Piwne Rożki Śnieżne
Piwne rożki śnieżne to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 14 porcjami. Jedna porcja zawiera 17 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Spróbuj Truskawkowe Rożki Śnieżne, Duszone piwo Hoisin krótkie żeberka z kremowym puree Yukons i sezamowym groszkiem śnieżnym, oraz Smażyć cielęcinę z groszkiem śnieżnym i pędami groszku śnieżnego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać piwo do 8-lub 9-calowego kwadratowego szklanego naczynia do pieczenia; zamrozić 45 minut. Kiedy kryształy lodu zaczną tworzyć się na krawędziach naczynia, mieszaj mieszaninę widelcem. Zamrażać o 3 godziny dłużej, mieszając co 45 minut, aż do całkowitego zamrożenia. Powinna być Tekstura granita.
Aby podać, zgarnij do papieru ze stożkiem śnieżnym lub kieliszków koktajlowych lowball.
Skropić żądanym syropem.Syrop z czerwonej maliny i cytryny: w rondlu 1-ćwiartkowym wymieszaj 1 szklankę cukru i 1 szklankę wody. Używając obieraczki do warzyw, Usuń paski skórki cytrynowej (tylko żółta część) z 1 cytryny; dodaj do rondla. Wyciśnij sok z cytryny; dodaj sok i 1 szklankę świeżych lub mrożonych czerwonych malin do rondla.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia; odstawić na 1 godzinę do ostygnięcia. Odcedzić syrop do szklanego słoika; wyrzucić substancje stałe. Przykryć słoik i przechowywać w lodówce aż potrzebne. Około 1 3/4 szklanki.Syrop jagodowo-Limonkowy: w rondlu 1-ćwiartkowym wymieszaj 1 szklankę cukru i 1 szklankę wody. Za pomocą obieraczki do warzyw Usuń paski skórki z limonki (tylko zielona część) z 2 limonek; Dodaj do rondla. Wyciśnij sok z limonek; dodaj sok z limonki i 1 szklankę świeżych lub mrożonych jagód do rondla.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia; odstawić na 1 godzinę do ostygnięcia. Odcedzić syrop do szklanego słoika; wyrzucić substancje stałe. Przykryć słoik i przechowywać w lodówce aż potrzebne. Około 1 3/4 szklanki.Syrop pomarańczowy: do rondla 1-ćwiartkowego dodać 1 szklankę cukru. Używając obieraczki do warzyw, Usuń paski skórki pomarańczowej (tylko część pomarańczowa) z 1 średniej pomarańczy; dodaj do rondla. Wycisnąć sok z 6 średnich pomarańczy (około 1 1/4 szklanki soku); dodać sok do rondla.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia; odstawić na 1 godzinę do ostygnięcia. Odcedzić syrop do szklanego słoika; wyrzucić substancje stałe. Przykryć słoik i przechowywać w lodówce aż potrzebne. Około 1,5 szklanki.