Pita z fasoli i warzyw
Jeśli masz około 20 minut do spędzenia w kuchni, Bean and Veggie Pitas może być przepisem super bezmlecznym i wegetariańskim, który warto wypróbować. Ten przepis służy 6 porcji. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 5 g białka i 8 g tłuszczu. Za 92 centy za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup cebulę, pomidory w puszkach, pitany) i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 64% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Podobne przepisy to Nadziewane Pitas wegetariańskie, Pitas wegetariańskie z kurczakiem i Pitas wegetariańskie Burger.
Instrukcje
W misce połącz pierwsze dziewięć składników; odłożyć na bok. W słoiku z szczelnie przylegającą pokrywką wymieszaj oliwę, ocet, musztardę, miód, sok z limonki, proszek czosnkowy, sól, kminek i cayenne; dobrze wstrząsnąć. Połówki pity wyłóż sałatą; napełnij każdą około 1/3 szklanki mieszanki warzywnej.