Prowansalski Pistou wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,47 zł za porcję. Ta przystawka ma 444 kalorie, 12g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka rosołu z kurczaka, liść laurowy, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Spróbuj Tagliatelle z Czerwonym prowansalskim Pistou, SOS Pistou Prowansalski, oraz Prowansalska zupa jarzynowa (Soupe au Pistou) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym rondlu, połączyć fasolę z liściem laurowym i 2 szklanki wody. Przykryć częściowo i dusić na małym ogniu do miękkości, około 20 minut dla świeżej fasoli i 45 minut dla suszonych. Wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj por, szalotka, seler, marchew, papryka, tymianek i pozostałe 3 łyżki wody i gotować na umiarkowanym ogniu, aż woda odparuje i warzywa zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(i Tylko Porcje)
4
Dodać bulion i dużą szczyptę soli i pieprzu; doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
5
Dodaj fasolkę szparagową, kukurydza i gotowane fasolki wraz z pozostałym płynem do gotowania. Przykryć i dusić na małym ogniu, aż kukurydza będzie miękka, o 5 protokół.
Tymczasem, w robocie kuchennym, połączyć bazylii i czosnku i procesu do pasty. Po włączeniu maszyny powoli wlewamy pozostałą 1/2 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
7
Przełożyć puree do blendera i zmiksować na bardzo gładką masę. Przecier zeskrobać do miski i doprawić solą.