Pistou Halibut

Pistou Halibut
Pistou Halibut jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na 6,32 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 33g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać sól, oliwę z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), Soupe au Pistou, oraz Zupa au Pistou.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce; przetrzyj obie strony filetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj filety; gotuj od 2 do 3 minut z każdej strony lub do momentu, gdy filety łatwo się płatkują podczas testowania widelcem.
4
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
1
Smażony Szpinak Garlicki
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn