Pistacjowy Vinaigrette
Pistacjowy Vinaigrette wymaga mniej więcej 10 minut od początku do końca. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 1G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, szalotkę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pistacjowy Vinaigrette, Sałatka z kurczakiem z winegretem pomarańczowo-pistacjowym, oraz Wieprzowina na kuskusie z pistacjowo-cytrynowym winegretem.
Instrukcje
Sok z cytryny, posiekaną szalotkę, posiekany świeży estragon, ocet z czerwonego wina, cukier, musztardę Dijon, sól i pieprz w blenderze na gładką masę. Po uruchomieniu blendera dodajemy oliwę z oliwek w powolnym, stałym strumieniu, przetwarzając do uzyskania gładkiej konsystencji. Wyłącz blender, dodaj pistacje i pulsuj, aż pistacje zostaną drobno posiekane.
Mżawka 1 lb. grillowane szparagi z 3-4 łyżkami. vinaigrette, lub spróbować go na grillowanego łososia lub innego mięsa. Resztki winegret należy przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce przez 3 do 5 dni.