Pistacjowe Mini Bochenki

Pistacjowe Mini Bochenki
Pistacjowe Mini bochenki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, jajka, natychmiastowy pudding pistacjowy mix, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Czekoladowe Mini Bochenki, Włoskie Mini Bochenki, oraz Mini Chlebki Dyniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, połączyć ciasto i budyń mieszanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać śmietanę, jajka, olej i wodę; ubijać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Wlać do pięciu natłuszczonych 5-3 / 4-in. x 3-po. x 2-po. Patelnie bochenkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
4
Połączyć pekan, brązowy cukier i cynamon; posypać ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
5
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn