Pina Colada Cake Pops
Pina Colada Cake Pops to bezglutenowe przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. mieszanka cukru pudru, kokos, 3-mniej tłuszczu serek śmietankowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Pina Colada Cake Pops, Pina Colada Cake Pops, oraz Pina Colada Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym podziel ciasto z aniołem na małe kawałki. Przykryć; przetworzyć partiami impulsami włączania i wyłączania, aż uformują się okruchy. Nie nad procesem (aby uniknąć sklejania ciasta).
W średniej misce wymieszaj jogurt, serek śmietankowy i cukier puder na gładką masę.
Wlać do miski okruchów ciasta.
Dobrze wymieszać. Uformuj mieszankę w 24 wyskakujące kulki golfowe, po około 2 łyżki stołowe. Wsadź lizaka do każdego Popa.
Roll pops w posypce. Przechowywać w lodówce.