Pilaf Ryżowy Cebulowy
Pilaw z ryżu cebulowego może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, oliwę z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 41%. Spróbuj Pilaw Ryżowy Z Orzechów Sosny (Piñon Rice Pilaf), Pilaf z orzechów sosnowych i zielonej cebuli, oraz Pilaw ryżowy warzywny w kuchence ryżowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę podsmażyć na gorącym oleju w garnku żaroodpornym 5 minut.
Dodaj mielony czosnek, ryż i wermiszel; smażyć 2 minuty, stale mieszając. Wymieszać z bulionem, solą i pieprzem.
Piec, przykryty, w 350 przez 25 minut lub do momentu wchłonięcia płynu.
Odstawić 5 minut. Natkę pietruszki wymieszać.