Pilaw bulgur śródziemnomorski może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 246 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.05 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz orzeszki piniowe, mielony kminek, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pilaw Bulgur Z Zieloną Soczewicą, Podany Z Karmelizowaną Cebulą-Mercimekli Bulgur Pilavi, Bulgur Pilaf, oraz Bulgur Pilaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj zieloną cebulę, seler, i czosnek; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Seler
Czosnek
3
Dodać wodę i 5 kolejnych składników; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać bulgur; zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić na 30 minut lub do wchłonięcia płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
Woda
4
Dodać porzeczki i pozostałe składniki do mieszanki bulgur; wrzucić.