Pikantny sos Pszenno-zbożowy

Pikantny sos Pszenno-zbożowy
Pikantny sos Pszenno-zbożowy trwa około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 4G tłuszczu i w sumie 279 kalorii. Za $1.13 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Wystarczy mieszanka moreli, pietruszki, selera i garści innych składników, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 41%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Jagoda pszenna s: SOS pszenny KAMUT, Pikantne babeczki Chick-wheat Savory, oraz Pikantne naleśniki Bezzbożowe z pieczonymi szparagami, szpinakiem i fetą.

Instrukcje

1
W dużym rondlu lub holenderskim piekarniku podsmaż cebulę, seler, morele i rodzynki w sherry i maśle przez 2 minuty lub do odparowania płynu. Dodaj ryż, kaszę bulgur i jęczmień; smaż przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
RodzynkiRodzynki
JęczmieńJęczmień
BulgurBulgur
MasłoMasło
SelerSeler
CebulaCebula
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj bulion, przyprawę do drobiu, cząber i sól. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do DrobiuPrzyprawa Do Drobiu
BulionBulion
SólSól
3
Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20-25 minut lub do miękkości ryżu. Dodaj pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
RyżRyż
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn