Pikantny Coeur a la Creme

Pikantny Coeur a la Creme
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pikantnego Coeur a la Creme. Ten przepis służy 10 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 17 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, skórkę z cytryny, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Coeur à la Crème, Coeur à la Crème, oraz Herb Coeur A La Creme.

Instrukcje

1
Umieść serek w misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki i ubijaj, aż będzie twardy jak bita śmietana. Mikser na małej prędkości, powoli dodać śmietanę, skórkę z cytryny, sok z cytryny, sól i pieprz. Beat na dużej prędkości, aż mieszanina jest bardzo gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Wyłożyć 6-calową formę coeur a la creme lub 6-calowe Sito z kilkoma warstwami gazy, umożliwiając zasłonięcie nadmiaru po bokach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Wlać mieszaninę śmietany do gazy i wygładzić wierzch gumową szpatułką. Złóż nadmiar gazę na wierzch kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4
Umieść formę na talerzu lub zawieś sito na małej misce. Przykryć folią i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Gdy będzie gotowy do podania, rozpakuj krem do góry nogami na talerz i wylej chutney na wierzch, tak aby kapał po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
6
Podawać schłodzone z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn