Pikantny Coeur a la Creme
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pikantnego Coeur a la Creme. Ten przepis służy 10 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 17 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, skórkę z cytryny, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Coeur à la Crème, Coeur à la Crème, oraz Herb Coeur A La Creme.
Instrukcje
Umieść serek w misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki i ubijaj, aż będzie twardy jak bita śmietana. Mikser na małej prędkości, powoli dodać śmietanę, skórkę z cytryny, sok z cytryny, sól i pieprz. Beat na dużej prędkości, aż mieszanina jest bardzo gęsta.
Wyłożyć 6-calową formę coeur a la creme lub 6-calowe Sito z kilkoma warstwami gazy, umożliwiając zasłonięcie nadmiaru po bokach.
Wlać mieszaninę śmietany do gazy i wygładzić wierzch gumową szpatułką. Złóż nadmiar gazę na wierzch kremu.
Umieść formę na talerzu lub zawieś sito na małej misce. Przykryć folią i przechowywać w lodówce na noc.
Gdy będzie gotowy do podania, rozpakuj krem do góry nogami na talerz i wylej chutney na wierzch, tak aby kapał po bokach.
Podawać schłodzone z krakersami.