Pikantne Whiskey BBQ Sliders
Pikantne Whiskey BBQ Sliders może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 596 kalorii, 27g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sos barbecue, sól i pieprz, bułki obiadowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Whiskey and Beer BBQ Chicken Sliders, Whiskey Sliders i notka dla hubów na Dzień Ojca #SundaySupper, oraz Grillowany kurczak z sosem barbecue Whiskey i pikantną sałatką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Uformuj mięso na 12 (lub tak) miniaturowych pasztecików, sól i pieprz po obu stronach. Roztopić masło na patelni na średnim ogniu i gotować paszteciki, aż tylko o zrobić w środku, około 3-4 protokół na stronę.
Usuń paszteciki z patelni i odstawić.
Spuścić wszystkie, ale 2 łyżki tłuszczu, a następnie powrót patelni do pieca. Wrzucić pokrojoną w kostkę cebulę na patelni i mieszać do gotowania, o 3 protokół.
Wlej whisky (uważaj, jeśli gotujesz na otwartym ogniu; wyłącz ją na chwilę, aby być bardzo ostrożnym) i wymieszaj. Pozostawić whisky do zmniejszenia o połowę, około 2 do 3 minut, a następnie wymieszać jalapenos i sos barbecue. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i umieść paszteciki w sosie barbecue, obracając się do płaszcza. Pozwól paszteciki na wolnym ogniu w sosie, aż wszystko jest gorące i bąbelkowe.
Umieść paszteciki na poszczególnych bułkach i pamiętaj, aby łyżka dodatkowy sos (z jalapenos!) na wierzchu każdej z nich przed polewaniem drugą połówką bułki. Doskonały poczęstunek Sylwestrowy!