Meksykański Czerwony Ryż

Meksykański Czerwony Ryż
Meksykański czerwony ryż może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 5 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz groszek, marchew, Serrano chilli, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Chipotle Mexican Grill ryż Basmati-znany ze świeżo przygotowanego jedzenia Tex Mex, ich ryż jest najbardziej pożądany, oraz Slow Cooker Mexican Rice (Hiszpański Ryż).

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia7
Magazyn