Pikantne Warzywne Smażenie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pikantnego smażenia warzywnego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę, paprykę, słomiane grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Stir-Fry z wołowiną i brokułami, Kurczak z brokułami Stir-Fry, oraz Stek Sezamowy Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepła wok lub 12-calowa patelnia na dużym ogniu.
Dodaj olej; obróć wok, aby pokryć stronę.
Dodaj gingerroot; Stir-fry 30 sekund.
Dodać grzyby, kukurydza, pędy bambusa, papryka, strąki grochu i kolendry; stir-smażyć około 2 minut lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie. Wymieszać z kapustą. Wymieszać z chili puree; gotować i mieszać 30 sekund.