Pikantne Tacos rybne ze świeżym sosem limonkowym

Pikantne Tacos rybne ze świeżym sosem limonkowym
Przepis pikantne Tacos rybne ze świeżym sosem limonkowym jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 5 i kosztuje $3.0 za porcję. To danie główne ma 280 kalorii, 24g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz jalapeño chile, grecki jogurt, filety rybne i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kukurydziane Tacos rybne z sosem Jalapeno-limonkowym i pikantnym Blac, Kukurydziane Tacos rybne z sosem Jalapeno-limonkowym i pikantną czarną fasolą, oraz Kukurydziane Tacos rybne z sosem Jalapeno-limonkowym i pikantną czarną fasolą.

Instrukcje

1
Posypać obie strony filetów rybnych mieszanką przypraw taco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw TacoMieszanka Przypraw Taco
Filety RybneFilety Rybne
2
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni do gorąca. Gotować ryby w oleju 6 do 8 minut na średnim ogniu, obracając raz, aż ryba płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Pokroić na kawałki wielkości kęsa.
4
Tymczasem podgrzej skorupy taco zgodnie z zaleceniami na pudełku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle TacoMuszle Taco
5
W dużej misce wymieszaj jogurt, skórkę z limonki, sok z limonki, cukier i sól. Wymieszać coleslaw mix, kolendra i jalapeo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowegoSzybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowego
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
KolendraKolendra
JogurtJogurt
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Odstawić 5 minut.
7
Łyżka nieco mniej niż 1/4 szklanki kawałków ryb i 1/4 szklanki mieszanki colesław do każdej skorupy taco; top każdy z około 1 łyżka pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia17
Magazyn