Pikantne okłady z orzeszków ziemnych, marchwi i groszku
Pikantne okłady z orzeszków ziemnych, marchwi i groszku to bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Ta przystawka ma 334 kalorie, 13g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jeśli masz grubo marchew, azjatycka pasta chili, naturalne chrupiące masło orzechowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest świetne. Spróbuj Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, Sałata tajska z kurczakiem w sosie orzechowym, oraz Pikantna Zupa Marchewkowo-Orzechowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, ubij masło orzechowe, pasta chili, sos sojowy i 2 łyżki. woda do mieszania. Równomiernie podzielić mieszaninę między tortillami i rozprowadzić w prostokącie na środku każdej z nich, pozostawiając niewielką granicę. Równomiernie górne prostokąty z marchewką i groszkiem, a następnie roll-up burrito w stylu.
Wykonaj do przodu: do 4 godzin, owinięte w folię lub folię.