Pikantne Naleśniki Nadziewane
Przepis pikantne nadziewane naleśniki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką trzy sery, grzyby, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 101 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Wiele osób naprawdę lubi ten poranny posiłek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pikantne naleśniki nadziewane Brie, szynką i szparagami, Pikantne Naleśniki Z Fasoli Mung, oraz Słodkie lub słone naleśniki białkowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Dodać do całych jaj i mleka w dużej misce; ubijać do wymieszania.
Dodaj mąkę, 2 łyżki. cukier i sól; dobrze wymieszać.
Rozgrzać 8-calową ciężką patelnię rozpyloną sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj 1/4 ciasto cup; natychmiast przechylić patelnię, aby równomiernie pokryć dno z ciasta. Gotować 1 do 2 min. lub do momentu, gdy spód będzie lekko rumiany; skręć. Gotować 20 sek.
Przelej krepę na talerz. Powtórz z pozostałym cieście, aby uzyskać w sumie 8 naleśników.
Grzyby ugotować i wymieszać w 1 łyżce. pozostałego masła w dużej patelni 3 do 5 min. albo do przetargu.
Dodać pozostałe masło i białka; gotować 3 do 5 min. lub do momentu złożenia jaj, mieszając od czasu do czasu.
Top naleśniki z serem, pieczarkami, jajecznicą i cebulą; złożyć na pół.
Umieścić w naczyniu do pieczenia 13x9 cali.
Piec 5 min. albo aż ser się rozpuści.