Pikantne jarmuż i kukurydza nadziewane piersi z kurczaka

Pikantne jarmuż i kukurydza nadziewane piersi z kurczaka
Pikantny jarmuż i kukurydza nadziewane piersi z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 383 kalorie, 54g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 129 smakoszy i kucharzy. Mieszanka połówek piersi z kurczaka, sok z cytryny, pepper jack cheese i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Słodkie i pikantne nadziewane piersi z kurczaka, Sunday Slow Cooker: Pikantna zupa kukurydziana i jarmuż, oraz Nadziewane Piersi Z Kurczaka.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 łyżeczki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać jarmuż, czosnek i 1/4 łyżeczki soli i gotować, mieszając, aż jarmuż zmięknie i czosnek będzie pachnący, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
JarmużJarmuż
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Dodać kukurydzę i gotować, mieszając, aż do ogrzania przez, 2 do 3 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
4
Przełożyć do miski, aby lekko ostudzić, a następnie wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Włóż cienki nóż do parkowania w najgrubszą część piersi kurczaka i odetnij bok, aby uzyskać 3-calową kieszeń. Powtórz z pozostałymi piersiami z kurczaka. Następnie równomiernie napełnić mieszaniną jarmużu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Podgrzej dużą patelnię nonstick na średnim ogniu, aż do bardzo gorącego, 3 do 4 minut. Piersi kurczaka natrzeć pozostałymi 2 łyżeczkami oleju i posypać w sumie 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodaj wszystkie 4 piersi z kurczaka na patelni i gotować, aż złoty kolor, o 2 protokół. Następnie obniżyć ciepło do medium. Kontynuuj gotowanie, obracając raz w połowie, aż po prostu gotowane przez, O 14 minut więcej. Włóż mały nóż do parowania do górnej części kurczaka, aby sprawdzić doneness. Jeśli jakiekolwiek różowe obszary pozostają, przykryć patelnię i nadal gotować, aż nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
8
Przenieść kurczaka i wszelkie kawałki nadzienia, które wpadły do patelni na 4 talerze. Wymieszać bulion i mąkę razem w małej misce, a następnie dodać do patelni. Gotować, mieszając, aż zgęstnieje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
9
Zdjąć z ognia, wymieszać z sokiem z cytryny i doprawić solą i pieprzem. Łyżka sosu patelni na kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćŚredni
Gotowe W34 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia64
Magazyn