Pikantne Ciasta Z Tuńczykiem
Pikantne ciasta z tuńczykiem wymagają około 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Mieszanka cebuli, pieprz cayenne, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pikantne Ciasta Z Tuńczykiem, Pikantne Ciasta Rybne, oraz Pikantne Ciasta Rybne.
Instrukcje
Umieść ziemniaka w małym garnku i przykryj osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na parę przez minutę lub dwie, a następnie rozgnieść ziemniaki masherem lub widelcem w dużej misce.
Wymieszać tuńczyka, jajko, cebula, musztarda Dijon, bułka tarta, czosnek w proszku, włoskie przyprawy, pieprz cayenne, i sól i pieprz do puree ziemniaczanego, aż dobrze wymieszane. Podzielić mieszaninę tuńczyka na 8 równych porcji i kształt w paszteciki.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Patelnia smażyć paszteciki z tuńczyka, aż rumiane i chrupiące, o 3 protokół z każdej strony.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować jest Flora Springs Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.