Pikantne Chipsy Tortilla
Need a wegetariańska przystawka? Pikantne chipsy Tortilla może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Jeśli masz masło, chili w proszku, tortille z mąki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Domowe Pikantne Chipsy Tortilla, Słodkie I Pikantne Pieczone Chipsy Tortilla, oraz Dip z awokado i cytrusów z pikantnymi spuds i chipsami tortilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400ºF.
Wymieszać masło i chili w proszku; pędzel po jednej stronie tortille.
Pokrój każdy na 12 klinów.
Umieść w nieczystej galaretce Roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala.
Piec odkryte 8 do 10 minut lub aż chrupiące i złocisty brązowy; ostudzić. (Tortille będą nadal chrupiące, gdy ostygną.)