Pikantna zupa Kiełbasowa z kolendrą
Pikantna zupa Kiełbasowa z kolendrą to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 533 kalorie, 24g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 96 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać cukinię, hominy, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 82% to danie jest super. Spróbuj Pikantna Zupa Z Limonki I Kolendry, Pikantna Zupa Z Ciecierzycy Z Kolendrą I Orzeszkami Ziemnymi, oraz Pikantny rosół Tex-Mex z Jalapeno i pierogami z kolendry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu, połączyć włoską kiełbasę i czosnek. Gotować, często mieszając, aż kiełbasa będzie równomiernie rumiana.
Ugotowaną kiełbasę odcedzić w sitku, aby usunąć tłuszcz.
W dużym holenderskim piekarniku lub garnku, połączyć bulion wołowy, hominy, duszone pomidory, marchew, fasola i cukinia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować przez 2 minuty. Zmniejszyć ogień do niskiej, i dodać kiełbasę i kolendry; gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, lub aż marchew i cukinia są miękkie. Doprawić solą i pieprzem.