Pikantna sałatka z makaronem ryżowym z kapustą i Tofu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pikantnej sałatki z makaronem ryżowym z kapustą i tofu. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać olej canolan, orzeszki ziemne, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wiele osób robiło ten przepis, a 360 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Udon Sałatka z makaronem z Broccolini i pikantnym Tofu, Sałatka Warzywno-Tofu Z Makaronem Ryżowym, oraz Bezglutenowa Pikantna Imbirowa Sałatka Z Makaronem Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić średni garnek (około 4 szklanki) wody do wrzenia.
Umieść makaron ryżowy w dużej misce do mieszania.
Połącz kapustę, zieloną cebulę, czosnek, kolendrę, sól, sos rybny, sok z limonki, olej sezamowy, Sambal oelek i cukier w średniej misce do mieszania i wrzuć do połączenia.
Odstawić na 15 minut, aby zmiękczyć kapustę.
Zalać wrzącą wodą makaron ryżowy i odstawić na 3 minuty.
Odcedzić i ostudzić całkowicie. Gdy makaron jest chłodny, połączyć z mieszanką kapusty, dodać olej rzepakowy i wrzucić do połączenia.
Dodać tofu i delikatnie wymieszać.
Udekorować posiekanymi orzeszkami ziemnymi i podawać natychmiast.