Pikantna Sałatka Z Krewetkami Sezamowymi I Makaronem
Pikantna sałatka z krewetkami Sezamowymi i makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 20g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,65 USD za porcję. Przynosi ci smak domu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką ocet ryżowy, paprykę, mieszankę białej kapusty i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny i pescatarian dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Słodka N ' pikantna sałatka z krewetkami i makaronem Ramen, Pikantne Grillowane krewetki z sałatką z ryżu i Mango oraz sezamowym groszkiem cukrowym, oraz Pikantna Miska Z Makaronem Z Krewetkami dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Gotuj spaghetti zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W małej misce wymieszaj składniki sosu.
Odcedź spaghetti; Dodaj do patelni. Wymieszaj, aby połączyć z sosem. Włóż krewetki na patelnię i dodaj warzywa; gotuj i wrzucaj na średnim ogniu, aż warzywa zaczną więdnąć, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sauvignon Blanc, Riesling i Pinot Grigio to moje najlepsze opcje dla krewetek. Te chrupiące białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowanymi na różne sposoby, grillowanymi, smażonymi lub w sosie czosnkowym. Jednym z win, które można spróbować, jest Honig Rutherford Reserve Sauvignon Blanc. MA 4,2 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Honig Rutherford Reserve Sauvignon Blanc
Jasna kwasowość i rześka świeżość, ze smakami soczystej brzoskwini, marakui i grejpfruta-a także kuszącymi aromatami jaśminu i skórki z cytryny. Średnio mocny, z trwałym wykończeniem.Mieszanka: 91% Sauvignon Blanc, 8% Semillon, 1% Muscat