Pikantna Salsa Ranchera

Pikantna Salsa Ranchera
Pikantna Salsa Ranchera może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 20 kalorii. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać Serrano chile papryki, ząbki czosnku, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Podobne przepisy to Papa Rellena con salsa Ranchera (faszerowane ziemniaki z pikantnym sosem kreolskim), Salsa Ranchera, oraz Salsa Ranchera.

Instrukcje

1
Broil 5 średnich pomidorów (około 1 3/4 lb.); 3 papryka Serrano chile; 2 ząbki czosnku, obrane; i 1 średnia cebula, pokrojone, na blasze aluminiowej wyłożonej folią 5 cali od ciepła 6 minut z każdej strony lub do papryki są blister.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serrano PepperSerrano Pepper
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
PomidorPomidor
PaprykaPapryka
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Usuń pomidory, papryka chile, i czosnek z blachy do pieczenia; cebula broil 4 Więcej minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Wyjąć z piekarnika; odstawić 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Usuń skórki i końce łodygi z pomidorów i papryki chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
PomidorPomidor
5
Usuń nasiona z papryki chile. Pomidory Pulse, papryka chile, czosnek, i cebula w blenderze 10 razy lub aż chunky. Wymieszać 1 łyżeczkę. sól i 1/4 szklanki posiekanej świeżej kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Papryka ChiliPapryka Chili
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
NasionaNasiona
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
WindRacer Russian River Pinot Noir
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn