Pikantna Pierś Z Indyka
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowy i pierwotny przepisy do swojego repertuaru, pikantna pierś z indyka może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za $3.6 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 61g białka, 10g tłuszczu i w sumie 342 kalorie. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, cebuli, wcieranej szałwii i soli. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 64%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pikantna Pierś Z Indyka, Wolnowarowa Pikantna Pierś Z Indyka, oraz Pikantna Pierś Z Kaczki High Country.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj masło, szałwię, czosnek, cebulę, tymianek, sól i pieprz. Palcami ostrożnie poluzuj skórę z obu stron piersi z indyka.
Rozłóż 2 łyżki mieszanki masła pod skórą indyka; rozprowadź pozostałą mieszankę na skórze.
Połóż pierś do góry na ruszcie na brytfannie.
Piec bez przykrycia w temperaturze 325° przez 1-1 / 2 do 2 godzin lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 170° (przykryj luźno folią, jeśli Indyk zbyt szybko się zrumieni). Przykryj i odstaw na 10 minut przed rzeźbieniem.