Pikantna letnia dynia z ziołami
Pikantna letnia dynia z ziołami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 24 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 0g białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i weź mieszankę, szczypiorek, szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 32%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Letnia zupa z dyni ze świeżymi ziołami, Pieczony Kuskus z letnią dynią i ziołami, oraz Sałatka ziemniaczana z ziołami i grillowaną letnią dynią dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej olej na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Dodaj dynię, jalapenos, cebulę, ocet, 3/4 łyżeczki soli i pieprzu do smaku i wymieszaj, aby połączyć. Przykryj i gotuj, aż dynia zacznie się brązowieć, mieszając dwa razy podczas gotowania, około 6 minut.
Zdejmij pokrywkę i kontynuuj gotowanie, od czasu do czasu mieszając, aż dynia ładnie się zrumieni i zmięknie, kolejne 6 minut.
Dodaj szałwię i czosnek i gotuj przez 1 minutę. Dopraw solą do smaku. Dodaj szczypiorek, przełóż do miski lub półmiska i podawaj.