Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnej, kremowej zupy z fasoli sznurkowej. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mąkę kukurydzianą, jajko, fasolę pinto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 12 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Przyprawiona zupa fasolowa Fava z fasolką szparagową i pomidorem, Pikantna Zupa Fasolowa, oraz Fasola Szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać mąkę i 1/4 szklanki mleka razem w rondlu, aż nie pozostaną żadne grudki. Wymieszać z pozostałym mlekiem i kwaśną śmietaną. Gotować na wolnym ogniu na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać fasolkę szparagową, i gotować do miękkości, o 5 protokół. Wymieszać z octem, a przed podaniem doprawić do smaku solą.