Pikantna Cukinia Faszerowana
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać pikantne nadziewane cukinia spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 109 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 3 minuty. Mieszanka pieprzu, ząbki czosnku, zioła przyprawione mieszanka farszu, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 54%. Spróbuj Pikantna Cukinia Faszerowana, Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, oraz Pikantny Chleb Z Cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój cukinię na pół wzdłuż; miąższ miąższu, pozostawiając muszle o grubości 1/4 cala.
Skorupki posypać solą i pieprzem; odstawić. Grubo posiekać miąższ.
Rozgrzać olej w średniej patelni nonstick; dodać czosnek i smażyć 1 minutę.
Dodaj miąższ do dyni; gotuj 11 minut lub aż płyn odparuje, od czasu do czasu mieszając.
Wyjąć z ognia; wymieszać mieszankę farszu, pomidora i włoskiej przyprawy.
Łyżka mieszanki warzyw równomiernie do muszli cukinii.
Umieść w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Posypać równomiernie serem.
Piec, nieosłonięty, w 350 przez 30 minut lub aż cukinia skorupki są przetargu widłowego.