Letnie Pikantne Ciasta Ręczne

Letnie Pikantne Ciasta Ręczne
Ten przepis służy 9. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, mielony pieprz, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 502 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pikantne pasztety z marchwi, porów i koziego sera, Placki z szynką i groszkiem, oraz Cherry Hand Pie.

Instrukcje

1
Otwórz opakowania ciasta francuskiego, połóż na nich lekko zwilżony ręcznik, aby nie wyschły, i pozwól im rozmrozić podczas przygotowywania nadzienia; około 30 minut.W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 400ºF i umieść silikonową matę do pieczenia lub kawałek papieru pergaminowego na wierzchu pieczenia sheet.In duża miska, wrzucić razem pokrojone szalotki, brzoskwinie, pomidory, kukurydza, orzeszki piniowe (jeśli jest używany) i skrobia kukurydziana, jest delikatny, aby nie rozgnieść owoce. Gdy wszystko jest równomiernie pokryte skrobią, skropić octem balsamicznym i oliwą z oliwek, a następnie wszystkie świeże zioła i przyprawy. Dobrze wymieszać, aby równomiernie rozprowadzić najnowsze dodatki, posmakować soli i w razie potrzeby wymieszać więcej. Wreszcie, mieszać w wegańskiej sera.Po rozmrożeniu ciasta, pracować z jednym arkuszem na raz na lekko posypanej mąką powierzchni i rozwałkować ją do grubości 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Ser WegańskiSer Wegański
świeże Ziołaświeże Zioła
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
SkrobiaSkrobia
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wytnij prostokąt na 9 równych kwadratów i przenieś je na przygotowaną blachę do pieczenia, rozstaw je równomiernie z co najmniej 1/2-calowym pomieszczeniem oddechowym między kawałkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Drugi arkusz ciasta rozwałkować w ten sam sposób i jeszcze raz pokroić na 9 kwadratów.Łyżka 1/4 do 1/3 szklanki nadzienia do środka każdego kwadratu ciasta spoczywającego na blasze do pieczenia, umieszczając go lekko w kierunku środka. Poprowadź lekko zwilżony palec na całym obwodzie ciasta; jest to "klej", który uszczelni razem górę i dół.Weź drugi kwadrat ciasta, rozciągając go lekko, jeśli to konieczne, aby pokryć nadzienie, i mocno dociśnij wokół krawędzi. Użyj widelca, aby zacisnąć całą drogę i przyciąć nadmiar w razie potrzeby. Użyj bardzo ostrego noża, aby wyciąć dwa lub trzy otwory wentylacyjne w górnej części każdego ciasta. Powtórz z wszystkimi pozostałymi kwadratami, aż każde ciasto będzie miało bezpieczną skórkę górną i dolną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Piec przez 14 do 18 minut, aż puffed i złocisty brązowy na całym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Ostudzić na blasze do pieczenia przez co najmniej 10 minut przed kopania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia6
Magazyn