Letnie Pikantne Ciasta Ręczne
Ten przepis służy 9. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, mielony pieprz, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 502 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pikantne pasztety z marchwi, porów i koziego sera, Placki z szynką i groszkiem, oraz Cherry Hand Pie.
Instrukcje
Otwórz opakowania ciasta francuskiego, połóż na nich lekko zwilżony ręcznik, aby nie wyschły, i pozwól im rozmrozić podczas przygotowywania nadzienia; około 30 minut.W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 400ºF i umieść silikonową matę do pieczenia lub kawałek papieru pergaminowego na wierzchu pieczenia sheet.In duża miska, wrzucić razem pokrojone szalotki, brzoskwinie, pomidory, kukurydza, orzeszki piniowe (jeśli jest używany) i skrobia kukurydziana, jest delikatny, aby nie rozgnieść owoce. Gdy wszystko jest równomiernie pokryte skrobią, skropić octem balsamicznym i oliwą z oliwek, a następnie wszystkie świeże zioła i przyprawy. Dobrze wymieszać, aby równomiernie rozprowadzić najnowsze dodatki, posmakować soli i w razie potrzeby wymieszać więcej. Wreszcie, mieszać w wegańskiej sera.Po rozmrożeniu ciasta, pracować z jednym arkuszem na raz na lekko posypanej mąką powierzchni i rozwałkować ją do grubości 1/8 cala.
Wytnij prostokąt na 9 równych kwadratów i przenieś je na przygotowaną blachę do pieczenia, rozstaw je równomiernie z co najmniej 1/2-calowym pomieszczeniem oddechowym między kawałkami.
Drugi arkusz ciasta rozwałkować w ten sam sposób i jeszcze raz pokroić na 9 kwadratów.Łyżka 1/4 do 1/3 szklanki nadzienia do środka każdego kwadratu ciasta spoczywającego na blasze do pieczenia, umieszczając go lekko w kierunku środka. Poprowadź lekko zwilżony palec na całym obwodzie ciasta; jest to "klej", który uszczelni razem górę i dół.Weź drugi kwadrat ciasta, rozciągając go lekko, jeśli to konieczne, aby pokryć nadzienie, i mocno dociśnij wokół krawędzi. Użyj widelca, aby zacisnąć całą drogę i przyciąć nadmiar w razie potrzeby. Użyj bardzo ostrego noża, aby wyciąć dwa lub trzy otwory wentylacyjne w górnej części każdego ciasta. Powtórz z wszystkimi pozostałymi kwadratami, aż każde ciasto będzie miało bezpieczną skórkę górną i dolną.
Piec przez 14 do 18 minut, aż puffed i złocisty brązowy na całym.
Ostudzić na blasze do pieczenia przez co najmniej 10 minut przed kopania.