Pig Burger
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać Pig Burger spróbować. Na 2,87 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 1. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 711 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka guacamole, Chleb focaccia, majonez ziołowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, Przepis na hamburgera wołowego (Elvis Burger z sałatką i korniszonami), oraz Surf N ' Turf Burger (Grillowany Burger z homarem i boczkiem).
Instrukcje
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
Majonez rozłożyć z jednej strony na plasterku, a następnie polać sałatą, pomidorem, kurczakiem, boczkiem i guacamole. Na wierzch drugi plasterek focaccii.