Chard i pieczarkami nadziewane piersi cielęciny może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 681 kalorii, 57g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 6,52 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 68 powiedziało, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz seler, szałwię, 2' kostki jednodniowego chleba i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pierś cielęca faszerowana chardą i pieczarkami, Pierś cielęca faszerowana macą, oraz Faszerowana Duszona Pierś Cielęca.
Instrukcje
1
Suszone borowiki można znaleźć w sekcji produktów wielu supermarketów oraz w sklepach specjalistycznych i na rynkach włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Borowiki
2
Umieścić suszone borowiki w 2-filiżance miarki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z Indyka
3
Dodać wrzącą wodę do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Niech namoczyć przez 30 minut.Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść grzyby na powierzchnię roboczą. Rezerwa moczenia cieczy. Grzyby posiekać; rezerwa.Chard gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Chard Szwajcarski
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Przełożyć do dużej miski z lodowatą wodą do ostygnięcia.
Dodać pory, cebulę, czosnek i szczyptę soli i pieprzu. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(i Tylko Porcje)
9
Dodaj posiekane grzyby crimini, szałwię i połowę posiekanych borowików. Gotować, odkryte i mieszając od czasu do czasu, aż crimini są miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Crimini
1/2 Gałązki Rozmarynu
10
Umieść kostki chleba w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
Dodać mieszaninę grzybów z dowolnym płynem z patelni i boczku; wymieszać, aby połączyć. Wymieszać parmezan, doprawić do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć i schłodzić farsz, Pozostałe porcini i moczyć płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sos Pomidorowy Hunt's®
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Dodać jajka i dobrze wymieszać, aby zwilżyć chleb, dodając część reserved borcini moczenie płynu do zwilżenia w razie potrzeby (pozostawić osad).Rozgrzej piekarnik do 32
Dodać cielęcinę. (Ciecz powinna pochodzić w połowie strony cielęciny; dodać więcej bulionu, jeśli to konieczne).Przykryć, przenieść do piekarnika i gotować, fastrygowanie i obracanie cielęciny co godzinę, aż bardzo miękkie, 2 1/23 godziny, w zależności od grubości cielęciny.
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
26
Przełożyć warzywa do blendera; czyste, aż będą gładkie, dodając sos w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
27
Dodaj 2 szklanki puree warzywa do sosu na patelni. Dusić na średnim ogniu, aż zmniejszy się do 4 filiżanek, 810 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić 3 szklanki cielęciny i zarezerwować pozostały 1 szklankę sosu do innego użycia.Cielęcinę pokroić w grube plastry i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego