Pierogi ziemniaczane Babaci

Pierogi ziemniaczane Babaci
Pierogi ziemniaczane Babaci to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako przystawka wschodnioeuropejska. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki yukon gold, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Pierogi Ziemniaczane, Pierogi Ziemniaczane, oraz Pierogi ziemniaczano-serowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
3
Odcedzić i schłodzić.
4
W międzyczasie przygotuj ciasto łącząc 1 jajko, 1 łyżkę serka śmietankowego, 1 łyżeczkę mleka i 1/2 szklanki mąki. Gdy cała mąka zostanie przerobiona, dodaj kolejną 1/2 szklanki mąki, 1 łyżkę serka śmietankowego i 1 łyżeczkę mleka. Gdy ciasto jest dobrze wymieszane, dodać 1 jajko, 1 łyżkę serka śmietankowego i kolejny 1/2 szklanki mąki; dobrze wymieszać. Na koniec dodaj pozostałe jajko, 1 łyżeczkę mleka i 1/2 szklanki mąki. Jeśli ciasto jest zbyt suche, dodaj trochę więcej mleka; jeśli jest zbyt mokre, dodaj więcej mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(Keebler)(Keebler)
5
Na Dobrze posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj 1/4 ciasta do grubości 1/4 cala. Za pomocą szklanki, noża do muffinek lub dowolnej zaokrąglonej powierzchni Wytnij okręgi ciasta. Mąkę z obu stron koła i odstawić w jednej warstwie na papierze woskowym. Powtórz proces z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
6
Ziemniaki rozgnieść z twarogiem, solą i masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
(duża Tuba)(duża Tuba)
7
Łyżkę nadzienia umieścić nieco poniżej środka koła ciasta. Złożyć ciasto na i uszczelnić krawędzie opuszkami palców. Użyj tyle nadzienia, że trzeba rozciągnąć ciasto na nim, ale nie tak bardzo, że wyciska się po zapieczętowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
8
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Wpadnij do pierogów, po kilka na raz. Gotować przez 1 do 2 minut, lub aż wypłyną na górę; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
9
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Gotowane pierogi smażyć na rozgrzanym oleju, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia4
Magazyn