Pierogi Z Indykiem Na Parze

Pierogi Z Indykiem Na Parze
Jeśli masz z grubsza 40 minut do spędzenia w kuchni, gotowane na parze pierogi z indykiem mogą być niesamowite bez nabiału przepis do wypróbowania. Ten przepis zawiera 20 porcji z 45 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Za 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę polubiło ten hor d ' oeuvre. Mieszanka liści sałaty, imbiru, oleju sezamowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 37 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 38%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pierogi Na Parze, Pierogi Wołowe Na Parze, oraz Pierogi Wegetariańskie Na Parze.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj cebulę, skrobię kukurydzianą, imbir, sos sojowy i olej. Rozdrobnij indyka na mieszankę i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść 1 łyżkę mieszanki indyka na środku opakowania wonton. (Pozostałe opakowania należy przykryć wilgotnym ręcznikiem papierowym, aż będą gotowe do użycia.) Zwilżyć krawędzie wodą. Złóż jeden róg po przekątnej nad wypełnieniem i dociśnij krawędzie, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Wyłóż kosz do gotowania na parze 3 liśćmi sałaty. Ułóż jedną trzecią pierogów 1 cala. oprócz sałaty; umieść w dużym rondlu na 1 cal. wody. Doprowadzić do wrzenia; przykryj i gotuj na parze przez 10-12 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 165°. Wyrzuć sałatę. Powtórz dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kosz ParowyKosz Parowy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Połącz składniki sosu; podawać z pierogami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Viva Diva Moscato Prosecco z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Viva Diva Moscato Prosecco
Viva Diva Moscato Prosecco
Elegancki kwiatowy bukiet z nutą świeżego krojonego chleba i brzoskwini comring na pierwszy plan.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn