Pierogi Z Indykiem Na Parze
Jeśli masz z grubsza 40 minut do spędzenia w kuchni, gotowane na parze pierogi z indykiem mogą być niesamowite bez nabiału przepis do wypróbowania. Ten przepis zawiera 20 porcji z 45 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Za 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę polubiło ten hor d ' oeuvre. Mieszanka liści sałaty, imbiru, oleju sezamowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 37 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 38%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pierogi Na Parze, Pierogi Wołowe Na Parze, oraz Pierogi Wegetariańskie Na Parze.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj cebulę, skrobię kukurydzianą, imbir, sos sojowy i olej. Rozdrobnij indyka na mieszankę i dobrze wymieszaj.
Umieść 1 łyżkę mieszanki indyka na środku opakowania wonton. (Pozostałe opakowania należy przykryć wilgotnym ręcznikiem papierowym, aż będą gotowe do użycia.) Zwilżyć krawędzie wodą. Złóż jeden róg po przekątnej nad wypełnieniem i dociśnij krawędzie, aby uszczelnić.
Wyłóż kosz do gotowania na parze 3 liśćmi sałaty. Ułóż jedną trzecią pierogów 1 cala. oprócz sałaty; umieść w dużym rondlu na 1 cal. wody. Doprowadzić do wrzenia; przykryj i gotuj na parze przez 10-12 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 165°. Wyrzuć sałatę. Powtórz dwa razy.
Połącz składniki sosu; podawać z pierogami.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Viva Diva Moscato Prosecco z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Viva Diva Moscato Prosecco
Elegancki kwiatowy bukiet z nutą świeżego krojonego chleba i brzoskwini comring na pierwszy plan.