Pierogi Wieprzowe
Pierogi wieprzowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 83 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz SOS sriracha, sos sojowy, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pierogi Wieprzowe, Wieprzowina i pierogi, oraz Pierogi Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz sos sojowy, Sriracha i sok z cytryny w misce i odstawić, aż będzie gotowy do podania.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj czosnek, imbir, olej sezamowy i szalotki i gotować, aż pachnące, 1 do 2 protokół (po prostu chcesz wziąć kęs off surowych składników, nie saute je).
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia 1 minutę.
Połączyć gotowany czosnek, imbir i szalotki z wieprzowiny, hoisin, sos sojowy, pięć przypraw w proszku i jajko w dużej misce.
Pracując z owijkami do pierogów, zacznij od mąki skierowanej w dół.
Umieść 1 1/2 łyżeczki nadzienia na środku opakowania. Zwilż krawędź pieroga wodą, palcem i złóż okrąg na pół bez uszczelnienia, jak taco. Uszczypnij jeden koniec zamknięty. Twórz plisy Z jednej strony za pomocą kciuka i palca wskazującego, naciskając na drugą płaską krawędź, aby uszczelnić podczas podróży. Spłaszczyć dna, aby mogli uzyskać ładny smażyć na nich patelni. Powtarzaj, aż wszystkie pierogi zostaną wypełnione. Trzymać pierogi na lekko posypanej mąką blaszce, aby nie sklejały się, i przykryć lekko wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschły.
Podgrzać olej wegetariański na dużym ogniu w tej samej patelni. Pracując partiami, smażyć pierogi, umieszczając je od dołu do dołu i smażyć na złoty kolor, 1 do 2 minut.
Gdy pierogi są złotobrązowe, pracując ostrożnie (będzie rozpryskiwać), wlać 1/2 szklanki wody do patelni, aby pokryć pierogi w połowie. Natychmiast przykryj pokrywką, pozostawiając niewielką szczelinę, aby para mogła uciec. Gotować, aż woda wyparuje, 5 do 7 minut.
Przelać pierogi na wyłożoną ręcznikiem papierowym talerz, aby nasiąknąć nadmiarem oleju i powtórzyć proces z pozostałymi pierog.
Uwaga kucharza: ten przepis sprawia, że wiele pierogów; po prostu zachować dodatkowe w zamrażarce na przekąskę późno w nocy!