Pierogi Wieprzowe

Pierogi Wieprzowe
Pierogi wieprzowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 83 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz SOS sriracha, sos sojowy, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pierogi Wieprzowe, Wieprzowina i pierogi, oraz Pierogi Wieprzowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sos sojowy, Sriracha i sok z cytryny w misce i odstawić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
SrirachaSriracha
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj czosnek, imbir, olej sezamowy i szalotki i gotować, aż pachnące, 1 do 2 protokół (po prostu chcesz wziąć kęs off surowych składników, nie saute je).
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
3
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia 1 minutę.
4
Połączyć gotowany czosnek, imbir i szalotki z wieprzowiny, hoisin, sos sojowy, pięć przypraw w proszku i jajko w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sos HoisinSos Hoisin
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
5
Pracując z owijkami do pierogów, zacznij od mąki skierowanej w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijki Do PierogówOwijki Do Pierogów
6
Umieść 1 1/2 łyżeczki nadzienia na środku opakowania. Zwilż krawędź pieroga wodą, palcem i złóż okrąg na pół bez uszczelnienia, jak taco. Uszczypnij jeden koniec zamknięty. Twórz plisy Z jednej strony za pomocą kciuka i palca wskazującego, naciskając na drugą płaską krawędź, aby uszczelnić podczas podróży. Spłaszczyć dna, aby mogli uzyskać ładny smażyć na nich patelni. Powtarzaj, aż wszystkie pierogi zostaną wypełnione. Trzymać pierogi na lekko posypanej mąką blaszce, aby nie sklejały się, i przykryć lekko wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Podgrzać olej wegetariański na dużym ogniu w tej samej patelni. Pracując partiami, smażyć pierogi, umieszczając je od dołu do dołu i smażyć na złoty kolor, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Gdy pierogi są złotobrązowe, pracując ostrożnie (będzie rozpryskiwać), wlać 1/2 szklanki wody do patelni, aby pokryć pierogi w połowie. Natychmiast przykryj pokrywką, pozostawiając niewielką szczelinę, aby para mogła uciec. Gotować, aż woda wyparuje, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Przelać pierogi na wyłożoną ręcznikiem papierowym talerz, aby nasiąknąć nadmiarem oleju i powtórzyć proces z pozostałymi pierog.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
10
Uwaga kucharza: ten przepis sprawia, że wiele pierogów; po prostu zachować dodatkowe w zamrażarce na przekąskę późno w nocy!
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia2
Magazyn