Pierogi warzywne Sui-Mai na parze z olejem Chili-sezamowym
Pierogi warzywne Sui-Mai na parze z olejem Chili-sezamem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 72 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 108 kalorii, 13g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz olej sezamowy, mirin, zapakowane w wodę tofu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pierogi Warzywne Na Parze, Pierogi warzywne na parze z sosem imbirowo-sojowym, oraz Imbirowo-Sezamowa Sałatka Warzywna Na Parze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz kolendrę, cebulę, czosnek i imbir w robocie kuchennym; proces, aż drobno posiekane.
Dodaj 1 szklankę kapusty i następne 5 składników (przez sól koszerną); pulse 10 razy lub aż drobno posiekane.
Dodać białko jaja; pulsować aż do połączenia.
Umieścić mieszaninę kapusty w średniej misce i wymieszać z tofu.
Zwilżyć Brzeg skóry gyoza wodą, pracując z 1 skórą na raz(przykryć Pozostałe skórki, aby nie wysuszały). Łyżka około 1 łyżka mieszanki tofu do środka koła. Zbierz krawędzie skóry wokół nadzienia; lekko ściśnij skórę, aby przylegać do nadzienia, pozostawiając wierzch pieróg otwarty. (Jeśli skórki nie otwierają się na tyle, aby zobaczyć mieszaninę tofu, użyj końcówki noża, aby oddzielić ciasto i uformować kieszenie.) Powtórz procedurę z pozostałymi skórkami i nadzieniem.
Pierogi umieścić w dużym bambusowym naczyniu wyłożonym pergaminem lub liśćmi kapusty. Praca partiami, Para przez 9 minut lub do napełniania i owijania są lekko twarde.
Połącz oleje i skrop na szczytach pierogów.