Pierogi warzywne Sui-Mai na parze z olejem Chili-sezamowym

Pierogi warzywne Sui-Mai na parze z olejem Chili-sezamowym
Pierogi warzywne Sui-Mai na parze z olejem Chili-sezamem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 72 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 108 kalorii, 13g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz olej sezamowy, mirin, zapakowane w wodę tofu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pierogi Warzywne Na Parze, Pierogi warzywne na parze z sosem imbirowo-sojowym, oraz Imbirowo-Sezamowa Sałatka Warzywna Na Parze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kolendrę, cebulę, czosnek i imbir w robocie kuchennym; proces, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodaj 1 szklankę kapusty i następne 5 składników (przez sól koszerną); pulse 10 razy lub aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
3
Dodać białko jaja; pulsować aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
4
Umieścić mieszaninę kapusty w średniej misce i wymieszać z tofu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Zwilżyć Brzeg skóry gyoza wodą, pracując z 1 skórą na raz(przykryć Pozostałe skórki, aby nie wysuszały). Łyżka około 1 łyżka mieszanki tofu do środka koła. Zbierz krawędzie skóry wokół nadzienia; lekko ściśnij skórę, aby przylegać do nadzienia, pozostawiając wierzch pieróg otwarty. (Jeśli skórki nie otwierają się na tyle, aby zobaczyć mieszaninę tofu, użyj końcówki noża, aby oddzielić ciasto i uformować kieszenie.) Powtórz procedurę z pozostałymi skórkami i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Pierogi umieścić w dużym bambusowym naczyniu wyłożonym pergaminem lub liśćmi kapusty. Praca partiami, Para przez 9 minut lub do napełniania i owijania są lekko twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
7
Połącz oleje i skrop na szczytach pierogów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn