Pieprzona polędwica wołowa
Pieprzona polędwica wołowa może być po prostu bezglutenowym, bezmlecznym, paleolitycznym i pierwotnym przepisem, którego szukałeś. Ten przepis służy 10 osobom. To danie główne ma 376 kalorii, 25 g białka i 30 g tłuszczu na porcję. Za 3,99 USD za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu cayenne, pieprzu, sproszkowanej cebuli i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 3 stwierdziły, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 63% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Pieprzona polędwica wołowa, Pieprzona polędwica wołowa i Pieprzona polędwica wołowa.
Instrukcje
Połącz przyprawy i natrzyj całą polędwicę.
Ułożyć na ruszcie w brytfance.
Piec bez przykrycia w temperaturze 425°, aż mięso osiągnie pożądaną konsystencję (w przypadku mięsa średnio wypieczonego termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średni – 160°; dobrze wysmażony – 170°).
Odstaw na 10 minut przed rzeźbieniem.