Pieprzna Pieczeń Wieprzowa
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Pieprzny pieczeń wieprzowa może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 52g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.11 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś połówki moreli, liść laurowy, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieprzna Pieczeń Wołowa, Peppery Pork Biscuits, oraz Peposo (Peppery Pork Gulasz) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę pokroić w plasterki i wstawić do wolnej kuchenki.
Na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu. Pieczeń wieprzową doprawiamy solą i pieprzem, następnie ze wszystkich stron brązową.
Na pokrojonej w plasterki cebuli ułożyć rumianą pieczeń w powolnej kuchence.
Dodaj goździki, laskę cynamonu i liść laurowy do kuchenki.
Na pieczeń wlać puszkę coli i polać suszonymi owocami. Przykryć i gotować 3 do 4 godzin na wysokim ustawieniu lub 8 do 9 godzin na niskim, lub do termometru włożonego do środka pieczenia rejestry 160 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.
Usuń pieczeń z powolnej kuchenki i niech reszta 5 do 10 protokół. Tymczasem za pomocą łyżki szczelinowej usuń cebulę, owoce i przyprawy. Wyrzucić całe przyprawy. Tłuszcz odtłuszczony z sosu. Pieczeń pokroić w plasterki i podawać z cebulą i owocami oraz odrobiną sosu.
Pomysły na serwowanie: pyszne na puree czosnkowym.