Piekarz, Piekarz
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj Baker, Baker. Jedna porcja zawiera 603 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten wegetariański przepis lacto ovo serwuje 4 i kosztuje 1,51 zł za porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Ten przepis z Foodnetwork wymaga koszernej soli, owsa, miodu i mielonego imbiru. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Co nowego w The Baker Chick, Precle Baker ' s Sign, oraz Baker ' s® one BOWL Cupcakes.
Instrukcje
W misce połącz wszystkie suche składniki i pokrojone w kostkę masło. Energicznie pocieraj mieszankę między czubkami palców, aż utworzy małe wilgotne kępy w luźnej piaszczystej mieszance. Podczas przygotowywania jabłek wstaw do lodówki.
Odetnij małą warstwę z dna każdego jabłka, aby stworzyć płaską, stabilną dolną powierzchnię. Za pomocą małego noża do obierania Wytnij Cylindryczny stożek z wierzchołka jabłka, przesuwając się około 1 cala Na Zewnątrz rdzenia, podobnie jak usuwanie wierzchołka dyni podczas rzeźbienia Jack O ' Lantern.
Zdejmij górę i wyrzuć. Za pomocą Balera do melona lub łyżeczki usuń pozostały rdzeń i nasiona, uważając, aby nie przebić podstawy jabłka.
Umieść jabłka na blasze do pieczenia lub naczyniu do ciasta i napełnij każdy środek łyżeczką miodu. Łyżkę w mieszance, lekko pakując, aż się ułoży i przelewa po bokach jabłek.
Piecz w piekarniku w temperaturze 350 stopni na górnej lub środkowej półce przez 40 minut lub do momentu, gdy nadzienie stanie się złotobrązowe, a końcówkę noża do obierania można włożyć z boku jabłka z niewielkim oporem lub bez oporu.
Odstaw jabłka na 10 minut przed podaniem.