Pieczywo Przyprawowe Suszone-Żurawinowe

Pieczywo Przyprawowe Suszone-Żurawinowe
Need a chleb wegetariański? Suszony chleb z przyprawami żurawinowymi może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 184 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Mieszanka jaj, cukru, maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żurawinowy i przyprawowy chleb dyniowy, Spice-Wirowany Żurawinowy Chleb Ze Słodkich Ziemniaków # Threeloaves Movement, oraz Szarlotka z suszonymi owocami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 9 składników w dużej misce. Wymieszać suszoną żurawinę i zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Połącz maślankę, melasę, olej i jajka w misce i dobrze wymieszaj trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
MelasaMelasa
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać mieszaninę maślanki do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotnego. Łyżka ciasto do 9 x 5-calowy Bochenek pan pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Ostudzić 10 minut na patelni na stojaku z drutu i wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn