Pieczywo Czosnkowe
Czosnkowe paluszki chlebowe może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 7 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Mieszanka soli, ciepłej wody, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczywo Czosnkowe, Pieczywo Czosnkowe, oraz Pieczywo Czosnkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpuścić drożdże i miód w wodzie w dużej misce; odstawić 5 minut. Wymieszać z solą i jajkiem, mieszając trzepaczką. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem. Wymieszaj mąkę z wodą, mieszając, aż powstanie sztywne ciasto. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagniatać do uzyskania gładkości i elastyczności (około 10 minut). Uformuj ciasto w kłodę; podziel kłodę na 24 równe porcje. Pracując z jedną porcją na raz (przykryj pozostałe ciasto, aby zapobiec wyschnięciu), delikatnie zwiń każdą porcję w 6-calową linę.
Umieść liny na blachach do pieczenia pokrytych sprayem do gotowania.
Połącz sól, czosnek w proszku, bazylia i oregano w małej misce. Spryskaj liny lekko sprayem do gotowania; posyp mieszaniną czosnku.
Piec w 425 przez 15 minut lub do złotego koloru.