Pieczony pstrąg z ziemniakami i szparagami
Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 2 i kosztuje $4.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz łodygi szparagów, tymianek cytrynowy, pstrąg tęczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pstrąg Amandine, Szparagi Gotowane Na Parze I Młode Ziemniaki, Pstrąg Amandine, szparagi gotowane na parze i młode ziemniaki, oraz Pieczone czerwone ziemniaki i szparagi-Ww 4 pkt.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej 218°.
Umieść ziemniaki w dużym rondlu i przykryj zimną wodą o 1 cal. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż ledwo miękkie, o 10 protokół.
Drenaż. Ułóż szparagi i ziemniaki na dużej blasze do pieczenia wyłożonej pergaminem.
Skropić 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Rzucać, aby połączyć.
Pstrągi wcierać do środka i na zewnątrz z pozostałymi łyżkami oliwy z oliwek i doprawić wewnątrz i na zewnątrz solą i pieprzem. Kawitacje dwóch pstrągów nadziewamy plasterkami cytryny i świeżym tymiankiem. Ułóż dwie ryby na blasze z warzywami, aby wszystko było w jednej warstwie. Piecz przez 25 minut, aż ziemniaki będą chrupiące i miękkie, a ryba zostanie ugotowana.