Pieczony pstrąg z ziemniakami i szparagami

Pieczony pstrąg z ziemniakami i szparagami
Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 2 i kosztuje $4.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz łodygi szparagów, tymianek cytrynowy, pstrąg tęczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pstrąg Amandine, Szparagi Gotowane Na Parze I Młode Ziemniaki, Pstrąg Amandine, szparagi gotowane na parze i młode ziemniaki, oraz Pieczone czerwone ziemniaki i szparagi-Ww 4 pkt.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść ziemniaki w dużym rondlu i przykryj zimną wodą o 1 cal. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż ledwo miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Drenaż. Ułóż szparagi i ziemniaki na dużej blasze do pieczenia wyłożonej pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Skropić 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Rzucać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
5
Pstrągi wcierać do środka i na zewnątrz z pozostałymi łyżkami oliwy z oliwek i doprawić wewnątrz i na zewnątrz solą i pieprzem. Kawitacje dwóch pstrągów nadziewamy plasterkami cytryny i świeżym tymiankiem. Ułóż dwie ryby na blasze z warzywami, aby wszystko było w jednej warstwie. Piecz przez 25 minut, aż ziemniaki będą chrupiące i miękkie, a ryba zostanie ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn