Pieczony Mostek
Nigdy nie można mieć zbyt wiele żydowskich receptur, więc dać pieczony mostek spróbować. Jedna porcja zawiera 5934 kalorii, 761g białka, oraz 268g tłuszczu. Na 48,39 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 1. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Allrecipes ma 5 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Jeśli masz cebulę, kolendrę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest znakomite. Spróbuj Pieczony Mostek Wołowy Z Grilla, Słodka i pikantna fasolka zapiekana, oraz Simple Slow-Cooker Mostek & Serdeczny Mostek Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć nadmiar tłuszczu z mostka. Przebij wiele dziur na mostku szaszłykiem. Mostki są zwykle długie, więc mięso pokrój na pół, aby zmieściło się w dużej, zamykanej torebce z marynatą.
W blenderze połącz czosnek, kolendrę i ocet. Zmiksować na gładką masę.
Zalać marynatą do zamykanego worka z mięsem. Marynować w lodówce przez 24 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Potrząśnij mąką do największej torby do gotowania w piekarniku.
Włóż mostek do torby. Zamknij worek i przekłuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Warstwę cebuli na mostku, wewnątrz torby.
Umieść na patelni do pieczenia na środku piekarnika.
Piec w nagrzanym piekarniku do miękkości, około 6 godzin. Pokroić cienko w poprzek ziarna, aby służyć.