Pieczone Włoskie Łódki Z Cukinii
Przepis pieczone Włoskie łódki z cukinii mogą zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 35 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 9g tłuszczu i w sumie 259 kalorii. Za $1.19 za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, sól, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 16 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoskie Łódki Z Cukinii, Włoskie Łódki Z Cukinii, oraz Włoskie Łódki Z Cukinii dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Cukinię przekroić wzdłuż na pół. Zgarnij miazgę, pozostawiając 3/8 cala. shell. Miazga rezerwowa. Gotuj muszle w osolonej wodzie przez 2 minuty.
Wyjmij i osusz. Odłóż na bok. Posiekaj miąższ cukinii.
Przełóż do dużej miski; dodaj bułkę tartą, jajka, pomidor, parmezan, pietruszkę i czosnek. Dodaj bulion, sól i pieprz. Wypełnij muszle muszle cukinii.
Umieść w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Piec bez przykrycia w 350° przez 20 minut lub na złoty kolor.