Pieczone w piecu ryby z frytkami

Pieczone w piecu ryby z frytkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonej w piekarniku ryby i frytki. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.24 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 438 kalorii, 41g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać bułkę tartą, ziemniaki, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Fish & chips pieczone w piekarniku, Piekarnik Fish ' N ' Chips, oraz Fish & Chips smażone w piekarniku.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn