Pieczone w piecu pomidory z kozim serem
Pieczone w piecu pomidory z kozim serem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 54 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Jeśli masz ocet balsamiczny, gałązki rozmarynu, oliwę z oliwek extravirgin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone w piecu pomidory nadziewane kozim serem, Pieczone w piecu pomidory z ciepłym kozim serem, oraz Bruschetta z prażonymi w piekarniku burakami i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak z drutu na blasze do pieczenia; odstawić.
Połączyć pomidory, 1 łyżkę oleju i ocet; wrzucić delikatnie.
Umieścić pomidory, pokroić boki w górę, na stojaku.
Piec w 200 przez 6 godzin lub do miękkości i lekko syropowaty (nie przesadzaj lub pomidory będą twarde i żucia).
Wyjąć z piekarnika; całkowicie ostudzić.
Umieść 1/2 łyżeczki sera na każdej połowie pomidora. Lekko złożyć; każdą połowę pomidora zabezpieczyć 1 gałązką rozmarynu.
Wyłożyć na półmisku; skropić pozostałą 1 łyżką oleju.