Pieczone Udka Indyka

Pieczone Udka Indyka
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Pieczone udka z indyka mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 6,45 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1511 kalorii, 134g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Allrecipes ma 18 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, sól, melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczone W Ziołach Udka Indyka, Caveman Pops (aka pieczone nogi indyka), oraz Łatwe Pieczone W Piecu Grillowane Nogi Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sól i cukier umieścić w dużej zamykanej torebce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SólSól
2
Wlać wystarczającą ilość wody, aby pokryć nogi indyka, i wycisnąć worek, aby rozpuścić sól i cukier. Nogi indyka zanurzyć w solance i zamknąć worek. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny do solanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
SolankaSolanka
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
3
W rondlu wymieszaj białe wino, melasę z granatów, brązowy cukier, zwykłą melasę, ocet, ketchup i sos Worcestershire. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż zmniejszy się o połowę. Doprawić 1 łyżką szałwii i 1 łyżką tymianku. Smak i dostosować cukier, sól i pieprz w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelasaMelasa
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sól I PieprzSól I Pieprz
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Wino BiałeWino Białe
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
OcetOcet
CukierCukier
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć nogi indyka z solanki i osuszyć papierowymi ręcznikami. Solankę należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
SolankaSolanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Rozgrzać dużą patelnię odporną na piekarnik na średnim ogniu. Żeliwo będzie działać dobrze. Podsmażyć indyka, często obracając, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
7
Do piekarnika wstawić patelnię z indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Zdejmij i odwróć nogi. Doprawić pozostałym tymiankiem i szałwią, a część sosu wyłożyć na nogi, aby pokryć. Wróć do piekarnika na dodatkowe 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Powtórzyć przyprawę i ponownie zalać sosem i wrócić do piekarnika. Piecz jeszcze przez 15 minut, a następnie testuj na doneness. Temperatura wewnętrzna powinna wynosić 180 stopni F (82 stopnie C) przy użyciu termometru do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
SOSSOS
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
11
Podawać indyka z pozostałym sosem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn