Pieczone steki z miecznika z masłem mieszanym-pieprzowym

Pieczone steki z miecznika z masłem mieszanym-pieprzowym
Pan-pieczone steki z miecznika z mieszanym-pieprzowym masłem jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 379 kalorii, 34g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na $3.98 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 382 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, mielonego pieprzu, skórki cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 85%. Spróbuj Pieczone steki z miecznika z masłem mieszanym-pieprzowym, Pieczone steki z miecznika z masłem mieszanym-pieprzowym, oraz Pan Pieczone Steki Z Miecznika dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Mash masło, pietruszka, czosnek, 1/2 łyżeczki mielonego mieszanego pieprzu i skórki cytryny w małej misce. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Miecznik posypać solą i zmielonym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
MiecznikMiecznik
SólSól
4
Dodaj miecznik do patelni. Gotować, aż rumiane, o 3 protokół. Przekręcić miecznik i przełożyć do piekarnika. Pieczeń aż tylko gotowane przez, o 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieś miecznika na talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
6
Dodaj sezonowane masło do tej samej patelni. Gotować na średnim ogniu, skrobanie się rumiane kawałki, aż stopiony i bulgotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Polać miecznika sosem maślanym i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
MasłoMasło
SOSSOS

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn