Pieczone Sajgonki Wieprzowe
Pieczone sajgonki wieprzowe mogą być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 73 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 20 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka wody, skrobi kukurydzianej, oleju sezamowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Pieczone Sajgonki, Pieczone Sajgonki, oraz Sajgonki Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Umieścić wieprzowinę w średnim rondlu. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Zdjąć z ognia i odsączyć.
W średniej misce, wymieszać wieprzowinę, kapusta, marchew, zielona cebula, kolendra, olej sezamowy, sos ostrygowy, imbir, czosnek i sos chile.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę w małej misce.
Umieść około 1 łyżkę mieszanki wieprzowej na środku sajgonki.
Owijarki zwijają wokół mieszaniny, składając krawędzie do wewnątrz, aby je zamknąć. Zwilżyć palce w mieszaninie skrobi kukurydzianej i wody, a szwy owijarki szczotki do uszczelnienia.
Ułóż sajgonki w jednej warstwie na średniej blasze do pieczenia.
Pędzel z olejem roślinnym.
Piec w nagrzanym piekarniku 20 minut, aż gorące i lekko rumiane. W przypadku bardziej chrupiących sajgonek obróć po 10 minutach,