Pieczone Sajgonki

Pieczone Sajgonki
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Pieczone sajgonki mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 3392 kalorii, 150g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na $13.79 za porcję, ten przepis okładki 72% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubi to Wietnamskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Wiosna. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jeśli masz mieloną wołowinę, seler, sajgonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pieczone Sajgonki, Pieczone Sajgonki, oraz Łatwe Pieczone Sajgonki.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Indaba Chenin Blanc. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Indaba Chenin Blanc
Indaba Chenin Blanc
Aromatyczne kiwi i melonowe niuanse na nosie. Mnóstwo pysznych tropikalnych smaków melona i cytrusów. Wagaśrodkowe podniebienie z długim zakończeniem, które ma odrobinę pikanterii.Połącz ze świeżą mozzarellą, krewetkami z grilla, lekkimi makaronami, czerwonym Lucjanem, pierogami, satayem z kurczaka lub mieszaną zieloną sałatką.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia83
Magazyn