Pieczone Pieczarki Nadziewane Paskami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj pieczonego basu nadziewanego grzybami w paski. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 5,31 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 598 kalorii, 49g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz boczek, udekoruj: kliny cytrynowe, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ryż jaśminowy można śledzić to danie główne z Wegański Pudding Ryżowy Migdałowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Niebieski Pointe Nadziewane Paski Okoń Morski, Grillowany bas w paski ze śliwkami i Papilotami ziemniaczano-grzybowymi, oraz Imbir-Miso pasiasty bas w bulionie z grzybów Shiitake.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Roztopić masło w dużym żaroodpornym patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać por i grzyby; gotować 5 minut lub do miękkości.
Zdjąć z ognia. Wymieszać 1/2 łyżeczki soli morskiej, 1/4 łyżeczki pieprzu i dalej 3 składniki.
Połącz mieszankę ryżu i grzybów w dużej misce.
Aby złożyć 2 wiązki ryb, umieść 1 arkusz papieru woskowego na powierzchni roboczej. Ułóż 3 plastry boczku, 1 cal od siebie, na papierze.
Umieścić 1 filet, od strony skóry w dół, w poprzek boczku. Połówkę mieszanki farszu równomiernie rozprowadzić na filecie. Wierzch z 1 filetem, Skórka do góry. Owinąć boczek wokół stosu; wiązać wiązkę sznurkiem. Powtórz z pozostałym boczkiem, rybą i mieszanką farszu.
Posyp każdą wiązkę ryb pozostałą 1/4 łyżeczki soli morskiej i pieprzu.
Wytrzyj patelnię do czysta.
Podgrzać 1 łyżkę oleju na patelni na średnim ogniu.
Dodać wiązki ryb; gotować 2 minuty z każdej strony lub aż boczek będzie chrupiący.
Umieść patelnię w piekarniku i piec w 425 przez 8 minut lub aż ryba będzie nieprzezroczysta, obracając raz.
Pokrój wiązki na pół i podawaj na plastrach pomidora.
Skropić pozostałą 1 łyżką oleju.
Dekorować, w razie potrzeby.